Fotografier

Nu har jag bokat min första körlektion! Trots att jag haft körkort i nästan 9 år nu så är jag ganska så nervös över att ta mig ut på vägen. Efter 8 år utan bil blir man ganska ringrostig! Jag hoppas att jag vant mig vid vänstertrafik numera så att det hela går som en dans. 
 
...
 
På torsdag ska jag flyga ner till Köpenhamn och träffa lilla Lena. Ska bli kul med en tjejhelg med stadsvandring och lite storstad. Jag hoppas på sommarväder men väderleksrapporten varnar om regn. Såklart.
 
I övrigt har vi ganska lata dagar. Adrian har lov (igen) och pluggar svenska. Jag har äntligen hittat tid till att sätta ihop bröllopsalbumet. Har hunnit framkalla och sätta in omkring 30 bilder. Bara 947 kvar... Det är betydligt roligare att titta på bilderna i ett fotoalbum än på en dator eller tv. Jag måste se till att framkalla mer av mina bilder. I morse sprang jag omkring med kameran litegrann. Har försökt bättra på mina exponeringar och fokussering då många bilder blir suddiga av dessa två anledningar. Katterna är de perfekta objekten då de aldrig kan sitta still! Jess är största utmaningen då autofokusen aldrig kan hitta hennes svarta päls!
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

2014-05-23

Freedag! Nej, det här lovet går alldeles för fort!
 
Tidigare i veckan hoppade jag på tåget för att hälsa på min framtida arbetsplats och träffa min handledare. Det var ett välkommet besök för min del, att få se apoteket och träffa folket som jobbade där. Jag har varit lite nervös över att jag skulle få en tjurig handledare och få jobba med otrevligt folk men de var verkligen tvärt om. Tror handledaren är i min egen ålder och lätt att prata med. Resten av tjejerna var jättegulliga de med. Och så en fräck leveransgubbe såklart. Apoteket hade en lugn atmostfär och var härligt organiserad. Nu ser jag faktiskt fram emot att få börja! Fast.. dock inte före lovet är slut!
 
 
Allmänt | | Kommentera

Tjejbalen

I fredags var det tjejbal i Liverpool med middag (indisk buffé) och disco efter. Chokladfontän var det också så jag åt tills jag höll på att spricka. Var en kul kväll, nästan roligare än "riktiga" balen vi hade i Mars. Mer dans och mindre fulla studenter. (Denna bal var alkoholfri av religösa skäl - vilket passade mig utmärkt!).
 
 
Jag sov hos Aisling i Liverpool och tog ett tidigt tåg hem efter att hon åkt för att hinna med sitt flyg till Irland. Himlars vad trött jag var igår! Men tog det ganska lugnt med en bok i solstolen då det varit minst 20 grader här i Chester! Samma var det idag så vi intog samma position i solstolarna idag igen efter en löprunda. Jag hoppas på samma sak imorgon men det verkar ska bli åska...
 
 
 So long!
 
 
 
Allmänt, Fotografi | | Kommentera
Upp