MagenTitta nakenmagen!
Allmänt | | Kommentera

20 December 2014

 
Fyra dagar till julafton! Vad jag INTE känner julstämningen. Och jag hade en plan, en strategi på plats för att hitta stämningen: en tripp till IKEA för att köpa mera glögg dörrmatta och sedan pepparkaksbak i tisdags när jag och maken var lediga tillsammans. Men tji fick jag, vaknade med 39 graders feber och därmed däckad i 4 dagar. Orkade inte prata eller se på tv eller läsa böcker. Himlars var tråkigt det var. Kommer inte ihåg sist jag hade sån ordentlig influensa. Kanske var det USA 2006. Känns ju värt det när man gett med sig och vaccinerade sig mot influensan bara någon vecka sedan.
 
Adrian är nu på Irland och pubcrawl as we speak. Jag var tillbaka på jobbet idag, med krampande ben av att stå hela dagen på grund av bristen på födointag de senaste dagarna men jag överlevde och känner mig lite mer levande igen.
 
Imorgon är det lite hektiskt schema. Måste hitta klänning till bröllop på dagen efter annandagen, fixa sista julklapparna och ordna julkort till arbetskamraternna som hunnit ge mig en massa redan(!). Men viktigaste av allt: köpa en varm stickad tröja så jag överlever julen på irland! (Så in i norden kallt i irländska hus. Har aldrig känt sån kyla någon annanstans). Sen ska jag låtsas som att jag inte alls har en massa plugg att ta itu med. Efter julen. Eeh.
 
Allmänt | | Kommentera

Julstök

Oj vad den här veckan har känts som historiens längsta. Javour var hos veterinären ända tills igårkväll så har oroat mig mest hela veckan. Men nu är han äntligen hemma, med sår på magen från operationen men äter och verkar inte ha särskilt ont. Tack och lov för det!
 
Så idag har jag äntligen fått upp de sista av juldekorationerna. 
 
 
Julduken är framme och årets adventsljusstake blev gjord i en kruka med fjolårets nötter. Snabbt och enkelt. I den andra krukan är en plastblomma från IKEA, perfekt när man har katter som äter allt.
 
 
 
Julgranen blev helröd i år. Som vanligt vet jag inte när jag ska sluta med pumlorna så den blev ordentligt klädd åtminstone.
 
 
Som julgransmatta använde jag en fluffig matta från IKEA och i lyktan är ett batteridrivet ljus även det från IKEA, det blinkar lite smått så ser ut väldigt mycket som ett riktigt ljus. 
 
 
Julstärnan är också från IKEA (ett visst tema här), likaså bocken och blomman i krukan. Den lilla lyktan köpte jag på ebay efter flera timmars letande efter den perfekta lyktan. Den är perfekt storlek och har fina detaljer.
 
Ja, nu är det bara att sätta igång med julbak så man kommer in i stämningen ordentligt!
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar
Upp