Lugna veckan

Lugna veckan har passerat fort. I onsdags var vi på middag hos två av Adrians kollegor som bor på skolan och är husföräldrar. De hade även bjudit in 6 av de äldsta tjejerna på skolan. Detta var tydligen en onsdagstradition för att tjejerna ska få uppleva hur man beter sig i sådana situationer. Måste erkänna att själva tanken på det gjorde mig nervös, men det var trevligt.
 
Igår var vi till Cheshire Oaks där jag handlade välbehövda underkläder på Calvin Klein Underwear och lyxchoklad på Hotel Chocolat från Adrian inför min födelsedag i veckan. Sen var vi ut på födelsedagslunch vid kanalen.
 
Ja, händer inte så överdrivet mycket här just nu. En massa plugg och nu sätter tentaplugget igång ordentligt. I övrigt är det bröllopsplanering, ansökningar om sommarjobb och ansökningar inför pre-reg året 2014. Allvar med andra ord.
 
Allmänt | | Kommentera

Framtiden

Eftermiddagen spenderades på en pre-reg roadshow; en mässa där flera företag som erbjuder pre-reg platser åt apotekarstudenter var tillgängliga för frågor om deras träning. I två timmar var vi där, frågade massor och lyssnade intensivt så efteråt var jag helt slut men med armarna fulla av gratisprylar! I april är det dags för oss att söka plats inför 2014. Det är dags att ta tag i framtiden med andra ord! 
 
Imorse fick jag äntligen besked från sjukhuset i Chester som erbjöd mig sommarpraktik i maj! Vilken lättnad, det finns nog hopp inför framtiden. Hoppas jag..
 
Helt oväntat chockade vädret med att släppa ner lite snö idag. Tydligen är det nemo från USA som kikat förbi. Glad för det var jag som fick använda både dunjacka och vinterstövlar.
 
Allmänt | | Kommentera

På sistone.

Instagram: Smurfpumlan

| | Kommentera
Upp