Födelsedagshelgen


Vilken helg :) Adrian landade natten till Fredag. Jag höll mig vaken genom att städa och handla frukost. På födelsedagen åt vi en "fry" och åkte in till centrum. Vi gick på stan lite och åt lite lunch på Max. På kvällen gick vi till Patricia där jag fått presentkort på posten för en gratis tvårättersmiddag. Vi åt hummer, fajitas och glassbomb och kom hem sprängmätta.

På lördagen tog vi sovmorgon. Jag lagade pannkakor och sedan åkte vi till stan igen, jag var på shoppinghumör och fyndade två par skor på Skopunkten för 249kr, sedan hittade jag en mössa för 29 kr på MQ. Enligt planen köpte vi en Texaskyckling på Kungshallen och A var ovanligt seg och började springa på toa och sa åt mig att ta det lugnt när jag ville gå. Nån minut senare hoppar Maja, Therese, Jennie och Karin upp framför mig, ropar suprise och slänger fram en present. Adrian hade skickat mail till dem strax efter jul och fixat så att alla kunde komma över för min födelsedag.(Aw)

Vi gick ut på kvällen och skakade rumporna tills vi var helt slut. Idag har vi varit på Max igen och sedan ätit Ben & Jerry's i gamla stan. Därefter vinkade vi av Adrian och "hängde" tills tjejerna åkte. Blev en snabb men väldigt rolig födelsedagshelg. Nu är jag trött och glad över att jag är ledig imorgon.

| | En kommentar
Upp