Födelsedagshelgen


Vilken helg :) Adrian landade natten till Fredag. Jag höll mig vaken genom att städa och handla frukost. På födelsedagen åt vi en "fry" och åkte in till centrum. Vi gick på stan lite och åt lite lunch på Max. På kvällen gick vi till Patricia där jag fått presentkort på posten för en gratis tvårättersmiddag. Vi åt hummer, fajitas och glassbomb och kom hem sprängmätta.

På lördagen tog vi sovmorgon. Jag lagade pannkakor och sedan åkte vi till stan igen, jag var på shoppinghumör och fyndade två par skor på Skopunkten för 249kr, sedan hittade jag en mössa för 29 kr på MQ. Enligt planen köpte vi en Texaskyckling på Kungshallen och A var ovanligt seg och började springa på toa och sa åt mig att ta det lugnt när jag ville gå. Nån minut senare hoppar Maja, Therese, Jennie och Karin upp framför mig, ropar suprise och slänger fram en present. Adrian hade skickat mail till dem strax efter jul och fixat så att alla kunde komma över för min födelsedag.(Aw)

Vi gick ut på kvällen och skakade rumporna tills vi var helt slut. Idag har vi varit på Max igen och sedan ätit Ben & Jerry's i gamla stan. Därefter vinkade vi av Adrian och "hängde" tills tjejerna åkte. Blev en snabb men väldigt rolig födelsedagshelg. Nu är jag trött och glad över att jag är ledig imorgon.

| | En kommentar

Lättnad

VG PÅ SYRA-BAS TENTAN! WOO!
Allmänt | | En kommentar

Produktivt

Idag har jag varit produktiv. Började med att värma upp mig genom att duscha och lata mig i sängen framför lite gamla Huset Fullt avsnitt jag hittat. Därefter gjorde jag American Pancakes som intogs utan problem. Resten av dagen spenderades med försök till plugg, satt i telefonkö, sade upp bostadsbidrag, mailade om betyg, betalade räkningar, diskade, pluggade, packade, rensade papper och tidningar, beställde inför-flytt-nödvändigheter, beställde europeiskt sjukförsäkringskort, åt middag, pluggade, blev kall, duschade igen.

På torsdag kommer Adrian (peppar, peppar, ta i trä, håll tummar och tår). I och med snö/kylakaoset här nere är jag lite orolig. Idag har London Stansted Airport varit tillfälligt stängd på grund av snöoväder. Om det håller i sig till på torsdag blir jag..knäpp. (Längtar tills jag får flytta och slippa oroa mig varje gång!!).

SL uppmanar folk att stanna hemma även imorgon. Jag måste väl försöka ta mig till skolan men hoppas på att slippa vänta i kylan igen på tåg som aldrig kommer! Några klasskamrater åkte hemifrån kl 7 i morse och kom fram till skolan kl 10. Sedan 2 timmars resa hem. Helt sjukt.
Allmänt | | Kommentera
Upp