Apotekare

Jag klarade det, jag klarade det, jag klarade det! Nu är jag änligen färdigutbildad apotekare!

Efter mardrömmar och dålig sömn låg jag och drog mig i sängen tills Jane skickade sms om att resultaten var uppe. Usch vilken pärs att öppna listan på personer som klarat "legitimationstentorna" och scrolla ner. Men vilken lättnad det var att se sitt namn där! Så lättnad att jag brast i gråt. Men glada tårar var det åtminstone.
 
Var på ännu ett bröllop i helgen, var ett roligt bröllop och bruden hade verkligen världens vackraste klänning. Vi fick även säga hej då till Adrians sida av familjen inför flytten till Sverige. För vår det känns det egentligen inte som någon skillnad, en flygresa bort, men tårar från inte bara en familjemedlem fick oss att inse att inte alla ser det så! Usch. Så nu har A bokat lång semester på Irland i jul. Jag själv får vänta och se när jag får jobb.
 
I övrigt har vi packat och packat och ätit middag med vänner. Det mesta är packat, köket, badrummet och sovrummet har lite kvar men mest saker vi använder varje dag. Sen är det städning, mattvättning och bilstädning som väntar, hurra.
 
 
 
Allmänt | |
Upp