IKEA hack

Idag fick vi tag på lite verktyg och har snickrat ihop (isär?!) IKEA möbeln vi gjort om till katt-toalett.
 
Det är en IKEA Bestå som vi hittade i fyndhörnan för £35 istället för £90 (!). Vi gjorde ett hål på ena sidoväggen och skruvade fast en kattlucka. I den delen av möbeln satte vi en dörrmatta på hyllan för att förhindra att kattsanden följer med när de kliver ut. Sedan gjorde vi ett hål i mittenväggen för passage och i andra änden tog vi ut hyllan för att kattlådan skulle få plats.
 
 
Nu gäller det bara att träna katterna att gå dit när nöden kalla. George har dock redan testat att lägga en stinkbomb så den verkar hålla lukt bra åtminstone!
 
 
George väckte oss i morse i vanlig ordning från utanför sovrumsdörren..
DIY | | Kommentera

2013-05-31

Sommarlovet fortsätter. Idag har vi varit till Liverpool för äktenskapskurs, ett krav om man gifter sig inom den katolska kyrkan. Det var faktiskt väldigt användbart. För ungefär en månad sedan fick vi svara på ca 100 frågor individuellt om vårat förhållande och framtiden och allt runtomkring, sedan på mötet idag fick vi se hur våra svar matchade och om det är någonting vi borde diskutera. Våra svar matchade oerhört väl med varandra och där vi inte matchade var det ett bra initiativ till diskussion. Sen fick vi fylla i ett test för att se vad för typ av personlighet vi har när det gäller bråk och fick sen tips för hur man ska hantera konflikter. Väldigt intressant!
 
Efter det var vi ut och åt lunch och sen åkte vi till the Climbing Hangar och klättrade klättervägg. Det var faktiskt jätteskoj om än tungt för armarna! 
 
I övrigt har jag skrivit ännu fler ansökningar för pre-reg platser vilket är väldigt tröttsamt. Alla har olika frågor om hur man bidrar till ett team, hur man har förbättrat en patients hälsa, hur man kan förbättra arbete blablabla. Hoppas att det blir ett jobb i slutändan!
Allmänt | | Kommentera

Sommarlov!

Officiellt sommarlov! Andra veckan på praktiken var lika intressant som första veckan.

Just nu har både jag och Adrian lov för en gångs skull, i helgen blev det en massa promenerande. 1,4 mil på lördagen och minst 1 mil på söndagen, sen joggingrunda igår. Satsar på att få in vanan att motionera så att det blir lättare när skolan sätter igång igen.

I lördags mötte vi upp Adrians arbetskamrater och satt ute i solen på en bar en liten bit bort. Alla pratade om hur härligt varmt det var och satt i t-shirt och shorts. Jag satt i långbent och vårjacka och var frusen in i märgen när jag kom hem. Konstiga britter.

Igår var vi till IKEA och köpte en sideboard i fyndhörnan som vi ska göra om för att gömma de fula kattlådorna. IKEA har börjat sälja lösviktsgodis för 70pence per 100g! I alla andra butiker kostar det vanligtvis £1.40 per 100g så glad blev jag!

Allmänt | | Kommentera
Upp