Chavs & millies

På torsdag ska vi på nyprsfest i Belfast. Temat är chavs och millies. HJÄLP?! Vad ska man ha på sig??
Allmänt | | 3 kommentarer

Packa?

Da'n före da'n före da'n före doppareda'n. Här sitter jag med massa tända ljus. Har druckit chai thé och sett på Sex And The City filmen - a girls best friend. Jag blev så avslappnad plötsligt och har inte tänkt på någonting de senaste två timmarna. Så himla skönt.

Nu ska jag pula lite på personal statement och borde väl packa inför resan mot Boden imorgon. Men jag har fastnat lite: vet inte vilken väska jag ska välja??!

Jag har fått tips om att ta en med utrymme för ev. julklappar. Men alla tågbiljetter på den avgången är slutsålda vilket betyder att det kommer vara en massa folk på tåget (konstigt!) och ont om bagageutrymme. (I och med att jag har sittplats.) Men tar jag för liten väska kanske jag varken får upp eller ner julkappar. Vilket dilemma.

Jag har lite jul i alla fall.

Funderingar | | 2 kommentarer

Jullov!

Jullovet kom tillslut! I morse satte jag och Maria igång med arbetet och hade det inskickat till lunchtid. Sedan tog vi en tripp till IKEA där vi åt lunch och spenderade alldeles för mycket pengar (mest julklappar för min del iaf). Jag råkade få med mig stora pumlor hem och är faktiskt nöjd med dem även om de kanske var onödiga. Jag börjar bli lite shoppingsugen men det är verkligen inte rätt tid för det!

(Jag har inte köpt kläder till mig själv sedan oktober och då köpte jag en vinterjacka!)

Aja, här kommer en tråkig bild på en betydligt mindre pumla. Bara för att.| | En kommentar
Upp