Koco

Woop. Lördag vare här. Jag är fixad och väntar på ett sms från Laura. Ikväll blir det cocktails på Modo och dans på Koco. Ska bli skoj!
Ikea var bra som alltid. Spenderade för mycket pengar som alltid. Kom hem med tidningsskriftssamlare x2, förvarings-eh-box, Daim-påse, bestikshållare och tvättkorg. Och Percy Pigs & Pals från M&S.
Annars har veckan varit bra. Har bara pluggat och försökt sova. Har en handfull med rapporter och assignment som måste göras. Har börjat på de flesta men inte kommit så långt. Men det känns inte så farligt.
Om det är nåt jag upptäckt här i Liverpool, förrutom att jag inte är 18 år längre (Hur orkar ungarna med allt?!), är att jag nog är lite av ett science-geek. Tönt har jag nog varit större delen av livet, men när alla går och suckar och säger att dom hatar labbar och mikroskop och skyndar sig ut så snabbt de bara kan, går jag och faktiskt gillar det! Det är kul med lite praktiskt istället för att bara sitta och lyssna på föreläsare. Det bästa är när vi får använda mikroskop! Tack vare nogrann träning i Stockholm är jag van vid mikroskop och då blir det faktiskt skoj att se sånt som man annars inte skulle kunna se.
F.ö. bestämde min tutorial group att jag ska göra presentationen av vår rapport. Inför hela klassen. Jag som HATAR att prata inför folk. Sen blir man plötsligt så medveten om sin grammatik när alla andra kan språket bättre. Eugh.
Aja, nu ska jag knalla över till flat 67. Trevlig kväll!
Allmänt | | Kommentera

Sleepwalker

Så var det redan så gott som fredag. Vad fort det går! Helgen i London var underbar, som alltid. Fick min ring - åh! A var på present-givar-humör så jag fick även ett body butter från the Body Shop, massa Galaxy Truffle choklad och ett boxset med alla Vänner säsongerna. Helt galen är han. Men nu har jag förbjudit pojken från att köpa födelsedagspresenter iaf. I övrigt var vi på bio och såg Black Swan - fascinerande film! Vi spelade lite tennis, vilket gick bättre än väntat. Så för första gången på ett bra tag fick jag träningsvärk. (Kanske dags att ta itu med träningen nu va?) Vi var även en sväng till Westfields för lunch och för att leta jobbkostym för A.
Veckan har gått både segt och snabbt. I tisdags var det Pharmacy party på en typ-bar. Sängdags kring 3 tiden så det var tufft att ta sig upp till föreläsningen kl 9. Speciellt med tanke på att jag redan har läst massor om proteiner. Men jag gjorde det i alla fall.
Vad det är som ser ut som en gurka i förgrunden har jag ingen aning om!


Var helt slut på kvällen och var glad över att lampan var släckt just efter 22. Dock ringde A mig kanske 20 min senare. Nån gång på morgonen vaknade jag av att några högljudda killar kommit hem och bestämt sig för att banka en strykbräda på metallräcket i trappuppgången - något som hörs ganska väl i mitt rum! De gav upp efter vad som kändes som minst en halvtimme och jag lyckades somna. Klockan 5:30 satte brandlarmet igång. Inte så svårt att gissa vem som satt igång det. Bara jaga kläder och evakuera. Fy farao. Sen stod killarna (de enda som inte var iklädd pyjamas, som dessutom stank av alkohol) och sa "It wasn't me" när säkerhetsvakten frågade vem som smashat ett glas i trappuppgången och satt igång larmet.
Imorgon börjar jag kl 14 så det blir välbehövd sovmorgon. Sen har jag och Laura planerat trip till IKEA i Warrington. Hiiihiii.
Allmänt | | En kommentar

20-01-2011

ÄNTLIGEN en ledig stund utan måsten (förrutom tvätt, städ, packning, middag..). Den här veckan har känts väldigt lång men samtidigt gått på högvarv. Hela veckan har jag fått återkommande yrselattacker - förmodlingen på grund av sömnbrist när jag aldrig hinner i somna i tid. Och igår började glada veckan. Inom 24 h hade jag stoppat i mig 16 tabletter. De jag tog för lilla magen gjorde det värre för stora magen. Haha. Så jag blev less och har nyss varit till apoteket och fått effektiva tabletter som är snällare mot båda magarna. Igår hade vi prov som jag pluggat en massa inför och imorse lämnade jag in en labbrapport på 1400 ord. Nu är jag precis hemkommen från en heldag i laboratoriet. Min kropp är helt slut.
Men ja, nu ska jag sluta klaga, vila lite framför några Grey's Anatomy avsnitt med mango innan jag tar itu med tvätten och packningen. Imorgon blir det tågresa till London! På lördag har vi planerat att spela tennis vilket ska bli intressant. Sen har A hämtat upp min förlovningsring så ska bli kul att återse den. :)
Allmänt | | Kommentera
Upp