Fullt upp igen.

Eek, nu börjar det dra ihop sig. 4 veckor kvar till spring break och efter det börjar tentorna. Det märks i att uppgifterna blir fler och fler. Imorgon har vi prov i sterilitetstest och sedan praktiskt övningsprov i kursen där vi tillverkar mediciner. Det är inget vi får betyg på men det är ändå superläskigt för det går alltid antingen åt skogen, eller lite hyfsat och provet imorgon kommer att sätta tonen för hur skräckslagen man kommer vara under riktiga provet haha!
På fredag har vi en presentation och ännu en på onsdag och nästa fredag. Plus en rapport på onsdag och prov på torsdagen. Busy weekend!
Allmänt | | Kommentera

Födelsedag

Vilken snabb men mysig födelsedag det blev. I morse sprang jag upp och hämtade presenten tjejerna från Gbg skickat - att Pandora armband och en charm fick jag! Hur bortskämd är inte jag?! Sen till lunch blev det glassbomb och en runda till Cheshire Oaks där jag köpte en North Face jacka med 1000kr rabatt! Woop. Nu ska jag se på tv resten av kvällen, kanske spela lite på kinecten. Allt utom att jobba!

Allmänt | | Kommentera

Soool

15 grader och sol idag. Känns som våren kom över natten. Britterna har gått från vinterjacka till t-shirt på några timmar. En dam kom in på tågstationen med sommarklänning och sandaler. Jag nöjer mig med att ta av halsduken och öppna jackan. Men vilken omedelbar uppmuntring!
Dagen har gått fort tack vare två prov mellan föreläsningarna. Första var ett lagprov och i eftermiddags hade vi matteprov. Båda gick bra så nu är det bara sätta igång med förberedning inför nästa prov.
Ja.. plugga var det.
Allmänt | | En kommentar
Upp