Tomt

Då var jag helt ensam i huset. Det är väldigt tyst måste jag säga men skönt att ränna runt lite på egen hand. Idag har jag haft min andra dag i London med absolut ingenting att göra. Imorse gick jag upp kl 7 för att säga hej då till familjen som åkte iväg till Irland. Jag fick en sista mysstund med Odile då hon inte var hungrig eller hade magont - dvs inte grät! Igår mötte jag och James Jenna med Farley och Lula och vi åkte alla till Piratskeppet i Diana Memorial Playground där vi hade picnic och lek tills både Jenna och jag var helt slut. När vi kom hem köpte jag en isglass till mig och James. Han var mest intresserad av min Calippo Shots och blev plötsligt stjärna på att dela med sig av sin glass.

När vi kom hem gav jag honom hans present och vi gjorde pusslet tills Nessa kom hem. Jag fick ett par tofflor av James "So your feet won't be cold" sa han. "They have diamonds on them". Av föräldrarna fick jag alldeles för mycket pengar. Känns jobbigt att åka för de är så gulliga men jag har fått erbjudande om att komma och vara barnvakt om jag kommer ner till London så jag lär ju komma och hälsa på i alla fall.
Allmänt | | Kommentera

10082010

Då är dagen här!

Imorgon är sista arbetsdagen här hos familjen. Tror inte jag har fattat det ännu men insåg idag att jag kommer sakna jobbet. Var annars kan man gå till Starbucks och snacka skit, stirra på småbebis eller gå på museeum, akvarium, biblioteket eller Buckingham Palace under arbetstid? Imorgon hoppas jag på hyfsat väder så kanske jag kan ta lillplutten till Diana Memorial Playground i Hyde Park.

| | En kommentar

20100806

Fredag! Nu är det bara 3 arbetsdagar kvar innan semestern och flytten till Liverpool. Helgen känns välbehövd. Imorse satte jag in havregrynen i kylskåpet på mjölkens plats. Nessa hittade den 10 min senare. Virrpanna. Idag kom hennes svenska arbetskompis över med sin dotter så jag fick prata lite svenska. I veckan har jag promenerat med James i barnvagnen till tennislektioner 40 minuters promenad bort flera morgonar i rad och blivit avis över att han får spela tennis. Ser kul ut!

Nu är jag hemkommen från en promenad till Hammersmith och Supercuts där jag fått mig en billig klippning. Blir otroligt lugn helg då alla slantar ska sparas till tågluffen. :D
Allmänt | | En kommentar
Upp