Tuff natt

Uff... Blev inte mycket sömn i natt. Nu när A är på Irland har jag lämnat sovrumsdörren öppen för katterna vilket jag fått ångra smått. Somnade kring halv ett-ett tiden och vaknade 2:30 av A's sms. Sedan har George minst en gång i timmen väckt mig med sina småljud då han försökt dra åt sig min hand eller försökt gräva fram den från under täcket för att jag ska klappa honom tills han somnar (!). Klockan fem vaknade Jess till och började galoppera genom lägenheten och det dröjde inte länge innan båda två låg och brottades OVANPÅ mig. Kl 05:40 satt George och slickade min arm med sin sträva tunga och drog tassen genom mitt hår. 06:36 vaknade jag med J på magen och G bredvid mig. Jag matade dem så efter de blev det lugnt ett tag och nu vaknade jag kl 08:10 låst mellan Jess på min rygg och George alldeles bredvid mig. Jag får väl skylla mig själv för att jag inte har hjärta att stänga ut dem ur rummet. De är ju så gosiga!

| | Kommentera

Kallt ute, kallt inne..

Plötsligt blev det bara 5 grader ute igår så nu känns det att hösten är här på riktigt. Här i lägenheten var det bara 15.5 grader när jag vaknade vilket gjorde det lite svårt att ta sig upp..
 
Veckan blev konstig när vi var ledig på torsdagen så det känns inte alls som lördag idag. Gjorde skolarbete mest hela dagen och gårdagen. Vi hade labb där vi tillverkade aspirin tabletter, det var kul att få testa. Vi har tenta på pharmaceutiska beräkningar på måndag så kommer nog sitta hela helgen med det. Imorse kring fem-tiden åkte Adrian till flygplatsen för att spendera sitt höstlov på irland.
 
Ja, klart slut.
Allmänt | | Kommentera

Ledigt

Helt plötsligt hade vi varken klinisk farmaci eller föreläsning så dagen kan spenderas hemma!

Har varit ut på min morgonjogg som blev mestadels promenad på grund av gårdagens PizzaExpress och Chocolate Fudge Cake.. Vi var ut med Adrians arbetskamrater för att fira att de får höstlov idag - lyckostar!

Nu väntar en massa skolarbete som jag ska blanda med att vara lat. Sitter i soffan nu och katterna har parkerat sig i mitt knä så nu har jag ju inget val än att stanna i soffan...

| | Kommentera
Upp