Uppdatering från flera håll

Måndag och en ny vecka. 7:e veckan på terminen och därmed 6 veckor kvar till påsklovet och tentaplugget. Och slutet på livet som student. Läskigt värre.
 
Denna vecka är vi "tillbaka till verkligheten" med föreläsningar och symposium. Jag saknar labbet och labbgruppen. Vi var en så blandad grupp, var och en från olika hörn av världen men hade så himla kul ihop att det inte gjorde så mycket att metoden inte funkade och vi inte har särskilt bra resultat att diskutera i våra rapporter. Istället hade vi 6 härliga veckor med ett härligt gäng och en fantastiskt chill handledare.
 
I helgen var det visst Alla Hjärtans Dag. Vi gjorde i vanlig ordning egentligen ingenting speciellt. Adrian lagade sin första söndagsstek och gott var det. Vi köpte en extra stor som matar oss i minst en vecka, möjligtvis två. I lördags kom några av Adrians arbetskamrater hit, jag bjöd på kladdkaka och vi spelade spel. Väldigt skoj! På söndagen tog vi oss ut på en joggingrunda - första gången på ett tag efter att Adrian fått ont i knäet och jag fått tungt med andningen. Nu hoppas jag på att bygga upp formen långsamt igen - jag saknar rundorna!
 
 
 
När jag kom hem idag kom Adrian in genom dörren just efter mig, slängde en liten låda i handen på mig och sa "Happy Valentine's Day!". En iPhone 4S hade han inskaffat sig och gett till mig! Glad blev jag! Har gått och tittat på den telefonen ett tag då min börjat ge tecken på att börja vara gammal men hade tänkt vänta tills den dött helt. MEN, nu har jag betydligt bättre telefonkamera! ;)
 
 
En annan present som anlände förra veckan var en bröllopspresent som vi valt ut från ett presentkort. Det blev två Maribowls (Marimekko Iittala skålar), en elvisp (äntligen!) och en soppslev. Älskar skålarna! Samlar gärna på dem i alla möjliga färger (hint hint!).
 
 
Allmänt | | Kommentera

Stormbyar

Woa, stormen har anlänt! Tyckte det var lite blåsigare än vanligt imorse och sedan dess har vi hela dagen tittat på regnet och lyssnat på vinden som ylat utanför labbet på åttonde våningen. Tågen blev inställda på grund av träd på rälsen på två ställen på vägen mot Chester, så det blev ersättningsbuss för min del och ytterligare två timmar på den redan 45 minuter långa resan. Just nu fortsätter vinden dundra här utanför i närmare 48 km/h. Ganska mysigt att vara inne i värmen, men inte alls särskilt rofyllt att lyssna på. Tur jag har pälsbollar att mysa med nu när Adrian är i London.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Insta

Har inte så mycket att säga så jag låter dagliga bilder sedan sist tala istället.
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp