Födelsedagshelgen.

Min lilla tripp till Irland har gjort att jag halkat efter lite. Men det är nog ingen som klagar haha.
Igår var det min 24-årsdag. Det är verkligen bara en siffra. Varje år är jag övertygad om att den nya siffran är det nya 18. Jag är ju knappast äldre än så. Adrian har varit här sedan i tisdags och veckan har flugit förbi. I torsdags var vi till Panoramic vilket var en upplevelse. En kille i receptionen visade oss vägen till en hiss och skickade upp oss till 34:e våningen. När vi klev ut stod en annan kille där och frågade om jag var "Miss Jakobsson?". Utsikten var ganska fantastisk och borden hade ljus i bordskivan. Servitören lade tygservetter i knäet på oss och serverade vatten från en champangekylare bredvid bordet. Man tordes knappt röra någonting. Restaurangen hade dessutom dress code.
Vi fick bröd medan vi väntade och sedan ett högt shotglas med supergod soppa i. Till huvudrätt åt jag:
Halstrad skotsk lax, saffranspotatis, fänkålssås, mini kronärtskockor, kapris dressing, inlagda morötter och rostade koriander frön. Låter som en vild blandning men det var faktiskt gott. Medan vi väntade på efterrätten fick vi miniskålar med någon sorts äppel...sak. Gott! Sedan åt jag sylt, fänkålsgrädde, äpple & fänkålssallad,
fänkålsglass, karamelliserad puff, äppelgele. Konstig kombination igen men gott i alla fall!
Igår var vi på bröllopsmässa och sedan shoppade vi lite. Vi åt trerättersmiddag på Pizza Express och sedan såg vi True Grit på bio. I torsdags var vi och såg Paul. Oväntat rolig tyckte jag, med tanke på att mitt första intryck av trailern var "Aldrig se den".

Allmänt | | En kommentar

Panoramic Liverpool

Har sitter jag. Har precis installerat om windows och vantar pa nedladdningar och installationer. Tangentbordet ar inte installerat annu, darav avsaknaden av prickar.
Adrian ar har och sitter vid mitt skrivbord. Vi har bada plugg att ta itu med, men pa nat satt ar det roligare att plugga ett kliv ifran varandra istallet for en tagresa. Ikvall ska vi till Panoramic Restaurant har i Liverpool. A's syster gav oss ett presentkort pa mat dar. Jag langtar!
http://www.panoramicliverpool.com/
Allmänt | | Kommentera

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Oj, 1 miljon. När man var yngre var 1 miljon så mycket pengar. Nuförtiden inte lika mycket.
Om jag fick 1 miljon skulle jag betala av studieskulder och säga upp studielånet - Så vuxet va?
Självklart skulle jag betala vårt bröllop och ta med alla detaljer som vi vill ha och jag skulle betala mer för gästerna.
Jag skulle köpa en ny kamera med flera objektiv. Sedan skulle jag åka på en ordentlig semester efter att jag unnat mig själv en helt ny garderob. En summa skulle jag donera till någon välgörenhetsorganisation, för något annat vore egoistiskt. Sist men inte minst, det lilla som är kvar skulle jag spara lite smart. Slippa pengastressen i några år.
Allmänt | | Kommentera
Upp