This is the end

Strax innan klockan 16 i tisdags släppte vår klassföreståndare bomben under föreläsning: "Som jag förstår det är detta er sista officiella föreläsning". Kom som en ordentlig chock för min del - det hade jag inte alls insett! Sedan i torsdags hade vi vår sista sjukhusworkshop... Imorgon ska jag lämna igen diktafonen! Usch så slutgiltigt det känns.
 
Sista lektionen någonsin - snodd från klasskompis.
 
Men ännu har vi två prov i veckan och sedan 3 tentor som startar om cirkus fem veckor. Så fram tills dess är jag "in the zone" och pluggar varje vaken minut. Den där perioden då man läser så mycket att man längtar efter att få städa... bara det är någonting annat än att läsa!
 
I övrigt har det bara varit plugg på schemat. Har läst mig less på materialet som vi har prov på imorgon så förhoppningsvis går det bra. 
 
Här kommer några av senaste tidens instabilder. Jag låter dem tala för tillfället. So long!
 
 
 Många kattbilder = mycket hemmatid!
 
 
Allmänt, Fotografi | | Kommentera

Presentation av avhandling

Idag hade vi presentation av våra forskningsarbeten. Förutom att skriva en avhandling var vi tvungen att göra en poster och presentera för några av föreläsarna och svara på frågor.

Efter det var klart blev det lunch på Yee Rah med labbgänget för att fira. 

Känns verkligen som att slutet är nära nu, det här var det sista stora arbetet innan sluttentorna och förhoppningsvis examen. Nåja, måste väl skriva lite på avhandlingen när jag fått feedback på utkastet men jaa... Wiho!
Allmänt | | Kommentera

Universitetsbal

Här flyger mars månad förbi. Det är med blandade känslor som det sker dock! Närmare till sommarlov och närmare till sommaren men därmed också närmare till sluttentor och slut på livet som student! Läskigt värre.

Sedan sist har jag mest pluggat. Skrivit på forskningsrapporten och förberett affisch inför presentation på onsdag. Förra söndagen var vi till Liverpool och såg komikern Jack Whitehall - himlars vad rolig han var. Han höll show inför en full arena så han är väl ganska populär. Det var i alla fall kul med en liten paus från plugget.
 
 
I fredags var det bal med skolan på ett hotell i Liverpool. Adrian skulle jobba dagen efter så han var chaufför. Det blev trerättersmiddag följt av tal, dans och chokladfontän! Och Baileys fontän! Smaskens!
 
 
 
 Idag har jag suttit ute i solstolen och pluggat. Det var så underbart varmt och härligt - som en majdag snarare än mars! Det fick mig att längta ordentligt till lite mera vår och sommar. 
Allmänt | | Kommentera
Upp