2011-05-26

Här regnar det och åskar. Ganska mysigt och skönt att slippa behöva ha dåligt samvete över att man inte sitter ute. Gårdagen spenderade jag i parken och läste. Livet! Idag har jag jagat min medicin och handlat naan bröd.

Livet lullar på ganska långsamt just nu men det är skönt. På lördag blir det att åka över till Sverige för 2 veckors semester - ska bli härligt! Sedan har jag bara en vecka ledigt innan jag flyttar över till västra delarna och börjar jobba. Två månader går fort!

Jag har stort köpbegär just nu. Typiskt att det alltid kommer när man har som minst pengar!
Allmänt | | Kommentera

2011-05-23

Hallo. Här är det strålande sol men hårda vindar. Elakt.

Här är det bra. Adrian var uppe i poolen för arbetsintervjuer och jag fick underhålla mig själv några dagar förra veckan. I fredags åkte jag västerut för att vara barnvakt hos gamla familjen. James var jätteglad och så snäll som det bara går. Odile har vuxit supermycket och är numera en supersöt snart 11 månaders flicka som kryper runt överallt. Det var jättekul att vara tillbaka och jag ser fram emot att börja jobba i juni!

I helgen bestämde sig min nya laptop för att lägga av. Nu efter två samtal med tekniska supporten och ett besök till en butik har det fastställts att det är fel på hårddisken. Datorn ska hämtas på onsdag. Bläbläblä!

Aja, på lördag flyger vi norrut vilket jag sett fram emot ett bra tag nu! Wi.
Allmänt | | Kommentera

19/05/2011

Wooh, här sitter jag. Ensam i Adrians rum i London. Pojken är uppe i Liverpool och jagar jobb. Dagen började bra, jag var snabbt uppe när jag såg att solen var framme, tog en promenad till Hilly Fields och satt i solen ett tag. Hade som vanligt för mycket kläder så efter 1,5 timme fick jag ge upp. Fick sällskap ett tag av en liten hund som sprang ifrån sin ägare och kom och satte sig bredvid mig. Ägaren var inte så förtjust men det var jag!
Ikväll skulle jag ha varit barnvakt men det blev uppskjutet till imorgon. istället jag jag proppat mig full med mint imperials och risglass så att min mun är helt num...numb... vad tusan heter det på svenska?!?
Allmänt | | En kommentar
Upp