Nostalgi i glassform

Hittade gamla glasskartor på GB:s hemsida. Snacka om nostalgi.

Vi börjar med 1987. Mitt födelseår. Detta kommer jag inte ihåg mycket ifrån. Kolla priserna.1993: Familjerna Jakobsson-Nyberg åkte till Danmark. Kolla in daimstruten! Det är ju SÅ den ser ut på riktigt! Tror dom skippar "mellanbandet" numera. Snålhet. Twister hette Spirello.1995: Ett år man aldrig glömmer. Jag var 8. MAGNUMSTRUT! Var min favorit, dock inte redan '95. Jag höll mig mest till Confetti (gudomlig smak) och Bloomy (Rolig med frukter).
1996: Numera åt jag Magnum, Daim, Red Dream, Confetti och fötterna i snacksform: Cool Bits. Hänget vid affärn' började.


1998: Jag upptäckte Magnumstruten och fullkomlig lycka. Stor var den. MAX serien kom till, skattkistan var en lyxbit man drog till med ibland. Många nya sorter skapade hysteri. Turer till affärn blev allt mer vanliga. "Dunununununu MAX!" var signaturmelodin. Jag var bra på brännboll.

1999: Glassintresset och hänget utanför Lillaffärn minskar. Årets glass: Solero Shots. Släckte törst på varma sommardagar.

Webbfynd | | 7 kommentarer

Produktivitet.


Det känns som att jag har varit produktiv idag. Kanske har det att göra med den tidiga uppstigningen. Jag trotsade tunga ögonlock och tog mig upp strax efter 07:00. Gjorde mig i ordning och tog mig till Medicinaregatan. Vi hade avläsning av bakterierna vi odlade igår. Vet inte om det var roligt eller avskräckande att se alla bakterier som växte fram på provet vi hade tagit bakom örat. Jämfört med den mängd bakterier som fanns på golvet vid dörröppningen och i fönstret var det rena djungeln! Och att tvätta med tvål gjorde ingen märkbar skillnad heller. Trevligt. Tvätta era händer små barn!

Kl 10:00 befann jag mig på banken och fick vänta ett bra tag, som alltid när det gäller banker. Skickade in min skattecheck, vilken måste in och äktighetskontrolleras på inkasso. Minus 700:- för det. Därefter var jag på Hemköp och köpte påskägg och godis och frukt. Sedan vandrade jag vidare till Jam Jam och köpte lite mera godis. Väl hemma, efter att bara ätit en (!) godis, paketerade jag ägget väl med eltejp. Ska skickas imorgon!Jag mailade Ulster University igen imorse och fick svar att de har kontaktat GU för mer information kring basåret och behörigheter, varav anledningen till att jag inte fått något beslut från dem ännu. Så i eftermiddags har jag jagat studievägledare och sedan skickat iväg kontaktinformation. Förhoppningsvis får jag veta snart! Det har plågat mig länge nog. Tycker jag.

Annars har jag mest spenderat pengar. Har köpt de resterande två biologiböckerna och tågbiljetter till Stockholmsresan så det är ytterliggare ca 900:- borta. Ångesten gjorde att jag kollade på lite jobbannonser också. Ikväll blir det danslektion (yey) har missat en del så blir att ta igen en massa. Det ska förhoppningsvis hjälpa till att fylla mina kvällar fram så att de närmsta 4 veckorna går snabbt!

Ja. Slutbabblat.
| | En kommentar

Tunnel mellan New York och London

Tunnel mellan New York och London
Webbfynd | | Kommentera
Upp