Bilduppdatering Juli

Denna sockerbit kom hem den 2/7.

Och storebror ersattes av Spindelmannen!

Christina och jag åkte ner till Brighton. Där var det dimmigt. Men det fanns karuseller och Helter Skelter

Lite tid spenderades på stranden också.
Adrian och jag tog en promenad i gångtunneln under Thames.
Vi åkte till Cambridge över dagen igår, söndag. Mysig stad med minst sagt intressant arkitektur!
Ballong.

En hel del punting pågick i vattnet runtom i staden.

Godisaffär fanns också.

Konstiga gator.
| | Kommentera

I have manflu

Snart fredag igen. Den här veckan blev konstig och har gått fort. Tror jag.

Jobbade som vanligt på måndagen plus lite extra på kvällen eftersom Matt inte var hemma. Hans planer var att åka till Newcastle mån till ons så jag var inställd på extra timmar under veckan. Men planerna ändrades och han fick pappa-ledigt tisdag och onsdag.

Tisdagen blev lite flummig, vi var båda uppe tidigt för att göra James redo för skolan. Jag fick lite extra ledigt då jag slapp gå med honom till skolan. James hade "class assembly" på skolan som hela familjen åkte in och tittade på. Men tydligen hade han kräkts precis innan så han kom hem och sov några timmar. Så med ingenting att göra fick jag ledigt på eftermiddagen och onsdagen också!

Så jag åkte över till Adrian i sydöstra delarna och följde med honom till hans Laser Eye Surgery igår. Jag blev lite nervös över att han var nervös och att han kom ut med rödsprängda ögon som rann hela tiden. Jag fick lotsa hem honom till sängen. Fick hälla droppar i ögonen och köpa mat och Paracetamol och vakade några timmar. Idag är hans ögon bra igen och nu är hans syn perfekt! 20/20 fick han på syntestet. Hur häftigt är inte det?

Här i huset har James dock inte varit sig själv med något som liknar magsjuka. Det är svårt att få honom att äta någonting, inte ens pannkakor till frukost gick ned. I tisdags jämrade han sig och sa "I can't eat because I'm sick.. I have maaaanfluu". Så idag jobbade jag till närmare halv 8. Jag och Nessa lagade lasagne till middag och Matts mamma kom över på besök. Ikväll har jag gullat med Odile som är så söt! Nyfödda är fascinerande.
Allmänt | | En kommentar

Djungelvral

Sommarvadret haller i sig! Har svettas man och ar klibbig dygnet runt - harligt!

Igar kom Nessa och Matt hem med Odile sa jag fick sluta tidigare. Jag motte Adrian vid Oxford St och vi letade upp ett cafe som heter Skandinavian Kitchen. De hade allt mojligt fran Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bl.a. Losvikt (!), Bullens, Falukorv och Lojrom. Skont att veta var man kan hitta grejerna om man skulle fa sug! Jag har varit sugen pa salt godis sedan forra helgen sa jag kopte en massa djungelvral och bumlingar.

Idag har jag shoppat bebisklader och andra nodvandigheter. Men nu blir det hardsparing framover om jag ska ha rad att gora nat under semestern.
Allmänt | | Kommentera
Upp