Mitt växthus

Vi planterade lite sallad, tomater och paprika men lite fler än väntat kom upp så just nu är det lite survival of the fittest som gäller. En kruka med sallad lämnade jag inne i lägenheten men den har George mumsat i sig.

| | Kommentera

Lately

| | Kommentera

Vandring i Wales

Grattis mamma på morsdag!

 

I övrigt har Chester och övriga Nordväst levererat i det härliga sommarvädret. +/- 25 grader har vi haft hela veckan nu så jag har spenderat många timmar i parken och läst böcker och tidningar. I fredags kom Adrian hem tidigt så vi gick till parken och låg där i solen till kvällstid innan vi åkte hem och jag lagade hamburgare med hemmagjorda pommes följt av en filmkväll.

 

 

På lördagsmorgonen var vi uppe tidigt. Ja, egentligen inte. Kl 11 styrde vi bilen mot Wales och en by i Snowdonia Nationalpark vilket tog närmare 2 timmar. Det var minst 25 grader ute men en välkommen fläkt gjorde det lite mindre hett. Vandringsleden vi planerat gå på gick igenom byn innan vi hamnade bland ängar och promenderade längs en å där många hade hittat egna badplatser och simmade runt. Lite avis blev jag! Sen blev det lite klippigt och så småningom en ganska tuff "klättring" men belöningen var en underbar utsikt över topparna runt om. Under nedstigningen gick vi förbi en sjö som kom lägligt för att svalka fötterna. Sen avslutades vandringen längs en å och slutligen förbi mysiga hus i byn.

 

 

Innan vi åkte hem åkte vi ut till kusten och en by som heter Criccieth. Det var underbart härligt att få svalka fötterna och lyssna på vågorna i kvällssolen. Så härligt att jag ville flytta dit.

 

 

Idag har vi varit till en Driving Range igen och övat på svingen. Sen efter lunch gick vi in till stan, vandrade genom romerska trädgården och ner till ån som var full av folk på färjor, motorbåtar och trampbåtar. En orgester spelade musik i lusthuset. Vi gick och lade oss i skuggan på en gräsplätt vid ån och läste några timmar. Så härligt. På vägen hem stötte vi på en festival som mer liknade en anledning till att få dricka på gatan. Men trevligt med musik.

 

 

Bilder kommer här:

| | En kommentar
Upp