Slottjakt.

SPRING BREAK!!
Proven är avklarade och rapporten är färdigskriven. Nu är det lov i två veckor! Ikväll tog jag ledigt och latar mig så gott det bara går. (Inga problem där inte). Imorgon börjar hårt tentaplugg. Eugh. Jag ser fram emot semester i Sverige nästa vecka och sedan några dagar hos familj nummer två på Irland. Vi har planerat att åka runt och kolla på lite "bröllopslokaler".

Vi startar med Cabra Castle på onsdagen. Slottet där A's systrar plus kusin gift sig på. Ett fantastiskt slott och man får dessutom lite mer för pengarna där (chokladfontän!). Dock måste man ha minst 150 gäster tror jag bestämt det var. Men med A's 75-nånting kusiner blir det nog inget problem.

Sedan blir det Darver Castle på Torsdagen. Har personligen aldrig varit där men någon som varit dit rekommenderade stället. Så varför inte?

 

På fredagen blir det Castle Leslie, (Anar ett visst tema här??!) min nuvarande favorit. Paul McCartneys val av bröllopsplats. Vi har bokat in ett möte kl 14 då bröllopsekipaget är i kyrkan för sin ceremoni. Då ska vi smyga runt och kolla på allt.

Sist men inte minst, innan min spadag med kvinnliga delen av A's familj ska vi kolla in Slieve Donard Hotel som är fantastiskt för det ligger precis vid havet och har utsikt över Nordirlands högsta berg, Slieve Donard. (Som vi f.ö. har bestigit 1,5 gång. hehe).

Allmänt | | Kommentera

Just go with it.

Ååååh. Har största foodbebisen som någonsin skådats. Nya smärtstillande tabletterna för lillmagen fungerar fantastiskt, jag har inte känt av den alls förrutom sådär 10-15 minuter mellan tabletter. Halleluja!
Dessvärre kommer de inte överrens med min magsäck. Har haft knivhugg och ont i andra magen hela eftermiddagen och kvällen. Middagen var god men hamnade fel och nu är jag stor som ett hus. Trevligt. Efter att jag har ätit upp chokladen jag har i väskan blir det strikt, strikt diet igen. Gud så trist, men nödvändigt.
Aja, har haft en trevlig dag i alla fall. Prov, rapportskrivning, handla present och sedan middag på O'Neills och bio i form av skojiga "Just Go With It". Imorgon har vi en tutorial sen är det spring break!!!!!!! Jag ska dock skriva labbrapport och plugga inför tentor, men ändå!
Allmänt | | Kommentera

Vårrusning.

Plugg, plugg, plugg är allt jag hinner tänka på nuförtiden. Prov igår, prov idag och prov imorgon. Men sen är det bara en tutorial kvar och sen looooov i två veckor. Kommer nog till 90% bestå av plugg men hursomhaver är jag ledig. Sova!!

I helgen var jag ner till London. A's syster med man kom över för en romantisk (?) helg bekostad av hennes chef. (Det lönar sig att vara apotekare!) De bodde på 5 stjärnigt hotell som vi var förbi. Utanför stod en gubbe och öppnade dörren åt alla, blänkte allting och rummet var fuskigt. Vi gick runt och turistade lite. Camden market och British Museum. Sedan var jag och Adrian till Scandinavian Kitchen för en fika: Kladdkaka, salta bilar (Nytt? Mums!) och salta nappar. Vi jagade musikalbiljetter vid Leicester Square och sen vandrade vi ner till the National Gallery och utnyttjade deras soffor. (Kan kort säga att jag kan "The Hay Wail" av John Constaple ganska väl.) Sedan blev det kycklingkebab på Fiori's Corner (vad annars?) och hemvandring bland polisbilar och protesterare.

Ja, det var protester i London under helgen. The protest for the alternative tror jag att de kallade den. En hel massa folk protesterade för nedskärningar från staten. Topshop var mindre populär då ägaren lyckats komma undan några miljoner (biljoner?) pund i skatt medans "småfolket" får betala för det. Det var välbehövt med protest men när det blir så mycket folk och man möter poliser i "kravallutrustning" överallt blir jag mest skrämd.
I övrigt var det härligt väder, kring 15 grader. I Torsdags hoppade jag i vårjackan, snart sommar ju!
Bilder (Jag gick visst loss på pin hole-inställningen heh):
| | Kommentera
Upp