2012-08-29

Så underbart skönt det varit att vara ledig idag. Sovmorgon till halv nio (javisst) och lat morgon efter det. Åt frukost och allt det där sen läste jag ut min bok i sängen.

Vi åkte till Cheshire Oaks och Broughton Shopping Park och kom tillbaka med en tröja, två tallrikar och en pensel. Eh. Mitt i allt ringde jobbet. Precis som jag gissat att de skulle göra. Man ska ju vara tacksam för att man får mer timmar vilket = mer pengar och erfarenhet men ändå blev jag tjurig över att min lediga dag försvann! haha! Är bara så trött hela tiden så nu vill jag ha ledigt innan skolan börjar igen och jag blir ännu mera trött! Ilandsproblem som man säger.
Allmänt | | Kommentera

Mathew Street Festival

Äntligen har jag två dagar ledigt. Arbetsveckan har gått fort. Var till Warrington Hospital i onsdags och lyssnade på föreläsningar om apoteksjobb på sjukhus. Det var väldigt intressant men tröttsamt att sitta och lyssna hela dagen (kommer bli tungt när skolan sätter igång!). De pratade om olika områden man kan specialisera sig kring, psykisk hälsovård, kirurgi, konsult, medicinsk information, akademia m.m. I övrigt har det som sagt bara varit jobb i veckan.
 
Igår spenderade vi dagen i Liverpool där Mathew Street Festival var i full gång. Europas största gratisfestival. Och stort var det, hela staden var full med folk. De hade 4 scener och banden som spelade var tribute band som både lät och såg ut som originalen. Jag hade inte alls väntat mig det så blev väldigt imponerad när vi kom dit. Vi hörde The Bee Gees meet ABBA, Amy Housewine, So Patrol, ett lokalt band som hette the Verdict, och Bon Jovi Experience. Idag var det bland annat Beatles covers som spelas. Solen var framme för ovanlighetens skulle så det blev en riktigt härlig dag.
 
Imorgon ska jag jobba igen men är sen ledig till fredag! (Hoppas jag iaf).
 
Bon Jovi Experience (utanför universitetsbiblioteket btw)
 
 
 
På väg till huvudscenen.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Jess och lampan, eller är det lampan och Jess??

Allmänt | | En kommentar
Upp