Inflyttning. Nästan.

Inflyttningshelgen i Chester var skoj och alldeles för kort, trots en extra ledig dag. På fredagen kom Adrian ned när jag var i full färd med att baka kakor och bananbröd för familjens campingsemester. På lördagen startade vi tidigt, hämtade upp A's saker i ett lager i östra London, sedan 4 timmars bilresa upp till Chester där IKEA killarna väntade med våra möbler. Som visade sig bara vara hälften av vad vi beställt. Vi bar och bar och bar upp saker och sen hämtade vi mer av mina saker från Emmas hus. Efter en tripp till IKEA kom vi hem och satte igång. Jag packade upp köket och bäddade sängen. Adrian var snabb med att få upp tvn. Sedan fick vi upp soffan som var större än väntat men efter lite ommöblerling så visar det sig att den passar perfekt. På söndagen kom IKEA killarna tidigt så vi satte igång med resten av möblerna tills vi fick se att sängramen var skadad. Så det blev ännu en trip till IKEA. Sen hem och packa upp mera och skruva mera. Sen visade det sig att en del av mittbalken saknades så sängen blev inte klar. På måndagen blev det mera uppackning och skruvande plus en liten sväng in till stan för att inhandla dammsugare och hammare och internet. Sen mera packa upp och så var det inte mycket tid kvar tills tåget till London gick.
Summan av kardemumman är: mysig lägenhet som känns hemtrevlig. I privat, grönt område 4 minuter från tågstationen. Äldre människor i huset med 6 lägenheter totalt varav en trevlig dam i lägenhet 1 som verkar veta allt om allt och alla, och en Lukas-kopia på våningen under oss vars bur mysteriskt försvann från fönstret efter att jag pekat, visslat och viftat i 5 minuter från vägen nedanför. Nu är jag i London och har jobbat en dag och längtar redan till helgen. Det var svårt att börja flytta in och sedan åka igen.
| | Kommentera

2011-08-25

Åh, i skrivande stund borde Adrian precis ha avslutat sin tripp till IKEA. Han har inhandlat möbler till lägenheten. Hihi!
Imorgon får jag en timmes sovmorgon - så uppskattat! Barnen har varit på bra humör idag. Jag tog med dem till Westfields för mitt möte med en audionom på Boots. De var helt fantastiska under tiden. De satt båda knäpptysta och stirrade på mannen medans han kollade i örat och gjorde en gjutning. Det var inte förräns jag sa något snabbt till dem som O började fnittra och sa "Teddy!" om och om igen. Vi åt lunch på en restaurang och förrutom att min tröja var full av barnmat efteråt så gick det bra. När vi kom hem bakade jag och J kakor och sen sprang vi till parken en snabbis. Efter middagen satt vi och lekte på golvet när J kom och satte sig i mitt knä, kramade mig och sade "I love you Anneli". Så sött! Föräldrarna var sena så jag fick sköta badningen ikväll. Alltid lika mysigt!
Allmänt | | Kommentera

2011-08-24

Åh tröttheten. I två dagar har jag varit jättetrött nu. Hoppas att det inte betyder att en förkylning är på väg. Ikväll är jag barnvakt, enda anledningen till att jag fortfarande är uppe! Har bakat barnkex och letat recept. O håller på att få tänder och har varit otröstlig idag. Hon har klängt på mitt ben och velat vara i famnen hela dagen. Det är svårt att laga mat och göra allting annat samtidigt tycker jag. Men vi hade två barn och deras nanny här för lunch och playdate vilket var skönt för medans flickorna sov och pojkarna lekte fick vi en chans att sitta ner. Fantastiskt.
Imorgon ska jag åka till Boots HearingCare för att fixa min öroninsats som gått sönder. Måste ta med kidsen så jag hoppas att O är på bättre humör! Ja, ska lägga mig och läsa nu.
Allmänt | | Kommentera
Upp