Beach 2009

Idag var jag hurtig och gick upp 07:20 fast jag egentligen inte hade föreläsning förrän kvart över ett. Jag, Maja, Therese och Karin åkte till en sporthall som hade beach volleyboll-planer. Med sand och palmer och hela köret. Det var jätteskoj och härligt men väldigt jobbigt. Lär ha lite träningsvärk imorgon. Vi åt pizza sedan och jag mådde illa.

Var på knappt halva föreläsningen och sedan smet vi ut. Så tråkigt och jag är otålig inför resan imorgon. Vi gick en stund på stan och tittade lite. Jag köpte små flaskor till schampoo, balsam och duschcreme så att jag kan ta med dem i handbagaget. Nu är jag färdigpackad och har skypat med A-dog. Kommer nog inte somna så fort ikväll så vet inte om jag kanske ska hoppa i duschen? Eller så tar jag det imorgonbitti och ser lite House istället. Jo.

Grannen ovanför spelar på sin dansmatta. Hon har höjt ljudnivån litegrann tror jag minsann Eller är det fotarbetet som dundrar lite mer än vanligt. Fått tinnitus efter helgens fest kanske?! Eller lagt på några kilon?

Tata, kanske rapporterar lite från Belfast i veckan. Puss!
Allmänt | | En kommentar

Titta vad jag hittade...

Jag hittade ett album på skrivbordet med en massa bilder jag inte har sett så många gånger. Hittade en massa färgglada bilder från en glad kväll på the Parlour. Det konstiga (eller kanske inte så konstigt?) var att jag inte hittade en enda normal bild. Så.. en vanlig kväll på the Parlour:

Saknar!


Bekymrad Karin?


Vad som pågår här har jag ingen aning om, men Karin verkar veta!


Disco!


Limbo!


I. See. You.


Da finger.


När vakten och hans vän (?) dök upp från ingenstans.


Rock 'n' roll?


McDrinkseys


Blue.


Bords-dansande dörr-vakt.

| | 3 kommentarer

New Year, New Blog.

Godkväll,
Jag bestämde mig för att jag ville ha en annan bloggadress (mitt nuvarande namn känns inte så supersmart) så jag skapade ett nytt konto och har pillat lite på designen. Känner mig inte så våghalsig just nu, därför blev det inget vågat i layoutväg.

I hope you'll enjoy my new place!

Anneli
Allmänt | | Kommentera
Upp