2011-07-31

Två månader kvar tills universitetet sätter igång igen. Jag längtar faktiskt. Kan ha med flytten till Chester att göra.
Denna vecka har gått fort emn varit seg. I och med att J inte varit i skolan i veckan har det varit mindre uppdelning av dagen. Vi har istället vandrat över till en park 30 minuter härifrån där han haft fotboll varje morgon. Men i veckan har han summercamp hela morgonen vilken kommer underlätta. Kanske hinner jag vila en halvtimme eller så under mornarna till veckan.
I fredags gick jag ut med Monica och hennes kompisar för hennes avskedsfest. Vi åkte till en salsaklubb i Fulham, skoj var det! Igår kom Karin in till London så vi tömde Scandinavian Kitchen på en massa svenska godsaker (Cheese Ballz, Turkisk Peppar, Marianne, Salta Bilar, Falukorv och en talrik med köttbullar=). Sedan blev det en shoppingrunda på Westfields och plötsligt var klockan 21. Det var kul att få snacka lite svenska och få en shoppingkompis för en dag! Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 14 så att jag kan vandra upp till spaet för en massage. Hihi.
Allmänt | | En kommentar

2011-07-24

Vad dagarna hoppar fram. Jag blir lika förvånad varje gång. Mindre än två timmar kvar av denna vecka. J har slutat skolan för terminen så nu i veckan blir det 1 timme fotboll på morgonen sedan fri tid att göra vad vi vill. Helgen har gått snabbt men det var en hyfsad helg i alla fall. I fredags var jag trött efter min 50 timmars vecka, jag har inget minne av vad jag gjorde. Igår var jag uppe tidigt och åkte med huset över till N's syster i Islington i östra London. Vi var till deras lägenhet, förbi en boat fair vid kanalen, sedan vandrade vi runt på Islington High Street i små butiker och caféer. Jag kom därifrån med en chokladkaka och en himla stor maräng, men det var mysigt. Idag satte jag mig på bussen bara för att, och hamnade på Regent Street. Jag spenderade lite pengar och sedan åkte jag till Westfields där jag provade lite kläder och åt på Starbucks. Ikväll var jag, N och barnen ut och åt middag här i Chiswick. När vi lämnade restaurangen såg vi ett bekant ansikte lämna restaurangen bredvid oss för att korsa gatan till hans sportbil. Hugh Grant var det minsann!
Allmänt | | Kommentera

2011-07-20

Onsdaaag. Det har varit en upptagen (?) dag men fort har det gått och den har inte varit så farlig. Efter att jag lämnat J sprang jag några ärenden och sedan tog jag O till Cadenza, en musikklass som hon gillar. Sedan blev det att springa hem, packa lunch, byta O och sen hämta J på skolan. Han kom ut med glass över hela ansiktet och på kläderna och en smältande glasstrut i handen. Födelsedagskalas på skolan! Vi tog bussen till gymmet och efter lunch hann vi med lek innan hans tennislektion. Sedan mera lek och åka hem. När vi väl kom hem var klockan 17 så dags för middag och städa upp. Fort var det gjort. I övrigt har jag lärt O att nicka för "Yes". Det kräver full fokus men stolt är hon!
Allmänt | | Kommentera
Upp