Höstdesign

Ojdå! Det blev en ny bloggdesign! Hur och varför det blev orange kan man ju fråga sig då färgen inte direkt är en av mina favoriter. Det var nog hösten som "inspirerade" och hoppade in i designen! Eftersom det är en höstdesign blir den nog kortvarig men jag gillar det enkla i den. Vad tycker ni?
Allmänt | | En kommentar

Produktivitet

Väldigt skönt att vara ledig idag. Jag har varit lite produktiv. Sprungit till banken med min check på 15 euro (försäkringskompensation för 16 timmar försening. Generöst - jag vet!). Det gick snabbt. Inkasseringen eller vad man kallar det, skulle gå på 700 spänn (men detta har jag ju varit med om förr), alltså är checken värd ca -550 kr. Woo! Hur som helst, hade inga höga förhoppningar så tog tunnelbanan in till stan och tittade lite. Så många saker jag behöver som jag inte visste att jag behövde! Köpte andra delen av Adrians present, Studentkort från SL och lite reseförpackningar från Åhléns.

Väl hemma hade jag ett brev från försäkringskassan väntandes. De behöver kompletterande uppgifter för ansökan om bostadsbidrag och nämde även att jag inte var registrerad och nåt om nån lag. Ptrf! Aja jag ringde och min jag-är-tillbaka-i-Sverige-blanket som jag skickade för 1 år och 1 månad sedan hade blivit fast i handläggningen. Bortglömd kan man kalla det också. Kan man få extra bidrag för besväret? :D

Nu ska jag vara lat och ta vara på min lediga eftermiddag. Sedan sätter det igång imorgon igen och jag behöver nog plugga litegrann för att inte behöva stressa efter min semester i Belfast. :D
Allmänt | | Kommentera

Gratis är gott!

Äntligen är tentan bortgjord! Frågorna var mycket krångligare än de varit på gamla tentan så det kändes lite halvklart. Kan gå hur som helst. Känns som att jag alltid säger så, men det är så ovisst när man kan få underkänt på en viss del men VG på resten av frågorna och då få underkänt på hela tentan. Aja, man kan bara vänta och se!

Är hur som helst helt slut nu. Efter tentan gick jag och två tjejer från klassen till gymmet på skolan. Kändes riktigt skönt att få arbeta lite. Nu hoppas jag att känslan håller i sig så att jag kan ta mig dit åtminstone en gång i veckan. Efter gymmet åt vi lunch och åkte sedan till Solna för att träffa ledningen på Karolinska Institutet. Var skoj och vi fick en ryggsäck och bok. Äntligen kan jag slänga min gamla, stinkande ryggsäck från mellanstadiet!

Nu: House! :D


Bildkälla: http://www.fox.com/house/features/

Allmänt | | En kommentar
Upp