Lazybum

Här är klockan 14:38 och vad har jag hunnit göra?
Se en massa Jack & Jill avsnitt, äta gröt, se en massa Jack & Jill, prata med Adrian, se 2 minuter av kungliga bröllopsparet på balkongen, duschat och klätt på mig. Inte mycket med andra ord. Jag hade ett strickt pluggschema planerat men blev deppig på livet igårkväll och vägrade ta mig ur sängen i morse i ren trots. Less på att alltid, (ALLTID) behöva packa ihop och flytta. På att säga hej då och sprida ut ens vänner ännu mera och på att bara få se A en eller två gånger i månaden. Fy och blä.
Nu har jag i alla fall dåligt samvete för min lathet. Ska käka lunch och sen blir det bakterier, virus och svamp flera timmar i sträck.
Allmänt | | Kommentera

Fattiglapp!

Jaha. Då bestämde sig min 4 år gamla laptop för att det var slut. Över. Finito. Kaputt! På databutiken sa de att reparation förmodligen skulle kosta 2000 spänn. Så idag har jag varit och handlat en ny. Himlars vad det tog emot att ta från bröllopskontot. Så nu är jag med ny laptop men mer nedstämd än jag är glad över min nya leksak!
Tentan igår gick hyfsat. Kändes bra, speciellt med tanke på att jag kvällen innan smått gett upp och trodde att jag skulle få kämpa hårt för att klara godkänt. Förhoppningsvis gick det bra! Nu har vi bara mikrobiologi kvar om en vecka och sedan är det över. Igår började jag packa ihop mitt rum inför flytten nästa torsdag. Som alltid denna tiden på året. Som alltid har jag så j*kla mycket saker! Emma har tagit på sig att förvara mina saker under sommaren så jag hoppas att det inte blir alltför många lådor. Men en stor resväska och en halv låda har packats och rummet ser precis likadant ut...
Allmänt | | Kommentera

23-04-2011

Eugh. Svårt det här med plugg. Nu när jag inte har samma tidspress som inför förra tentan finner jag det svårt att koncentrera mig. Jag blir distraherad av allt och ingenting. 3 dagar till är ju egentligen inte så mycket tid. Tror dock sömnbrist gör det hela värre som grädde på moset. Nä, får nog stänga av dumburken och tvinga mig själv. So long.
Allmänt | | Kommentera
Upp