On a bright day


Idag är det soligt och varmt igen här i Belfast. Helt fantastiskt. Just nu är landlordens son här och fixar oljan. Han har varit här i typ två timmar och försvinner med jämna mellanrum så jag vet inte om han är kvar eller inte. En massa dörrar står öppna så jag antar att han är kvar.

Jag har inte rört min storkamera sedan Stockholm så överväger att kila ner till the Rose Garden i Botanic Gardens. Men har ont i lillmagen så tror jag hellre ligger kvar här och jämrar mig.
| | En kommentar

Hello, my name is blondie.


Jag tror jag precis haft en av mina blondaste stunder, som man kallar det.

Adrian kom hem för att äta lunch och efteråt följde jag han till dörren och klev ut på trappan för att vinka av honom. Han tittade på mig och sade plötsligt "Watch..!" varpå en smäll hördes bakom mig. Det var först efter jag sett hans skräckslagna min som jag insåg att dörren låses av sig själv och enda nyckeln vi har låg på hyllan inne i vårt rum. "Fuck.."

Vi stod bara och stirrade på varandra tills jag kom på att bakdörren var öppen. Fast dörrarna in till bakgården var låsta. Hjälte som han är traskade han upp för gatan och in bakom gränden och klättrade uppför en 2 meter hög tegelvägg (hur detta gick till har jag ingen aning) och öppnade dörren igen. Vad dum jag kände mig.

Till mitt försvar måste jag säga att jag inte är van vid att dörrarna låses automatiskt och ännu mindre att de stängs av sig själva också!
Allmänt | | En kommentar

Jobb. Skola. Hem.

Idag har jag sökt ett till jobb. Just nu kommer jag inte ens ihåg vad det var för något.. senare idag ska jag skicka CV per post (!) för att söka jobb som köks-alltiallo. Spännande. Känns så knäppt att söka ett jobb som jag kanske hinner jobba på två veckor innan jag måste meddela att jag måste sluta "nästa vecka". Aja. Lite extra pengar skulle ju sitta fint.

Utgång i lördags var skoj. Vakten kände igen mig. Jag trodde inte han skulle göra det. "Hello stranger, I haven't seen you in a while!" sa han. Trevligt.

Jag tror mitt velande om var jag ska gå till hösten är avklarat. Jag gick in på universitetens hemsidor och påminde mig själv om varför jag prioriterat dem i den ordningen jag gjort. Nu gäller det bara att komma in och sedan få panik över lägenhet.
Allmänt | | Kommentera
Upp