Första veckan.

Aaah fredag! Veckan har verkligen sprungit förbi och nu är jag helt slut. Lilla O och J är igång på våningen nedanför. Baddags innan sängen. Jag har haft kul i veckan men varit helt slut varje kväll och varit i säng kl 22. Även om det varit full rulle så har det ändå inte varit SÅ tufft. Jag hoppas verkligen att tröttheten beror på ovanan så att man kanske orkar mer efter jobbet kommande veckor.
Imorgon är det midsommarfirande i Hyde Park. BBC Weather spår 25 grader imorgon så jag hoppas att det blir bra! Bon Jovi spelar i parken under eftermiddagen så jag hoppas på att kunna tjuvlyssna lite.
Allmänt | | Kommentera

Det ser ljust ut.

För övrigt har Adrian lyckats hitta jobb i djungeln! Han har haft ordentlig tur och fått jobb på en privat internatskola utanför Chester. Så nu letar vi boende i Chester, jag har inte varit där personligen men folk jag har frågat jämför det med Cambridge som är jättemysigt. Dessutom var jag inte superimponerad av Liverpool som annat än studentstad så det ska bli kul med någonting nytt.
Själv har jag fått inbjudan till intervju för förflyttning till apotekarprogrammet. Vi är 7 elever som fått erbjudande så jag var otroligt lättad! Kanske kan det gå enligt planen ändå!
Allmänt | | Kommentera

Semestern 2011

Gaah! Så var det plötsligt lördagen den 18:e Juni. Hur hände det? På måndag börjar jag jobba hos familjen.

Semestern i Sverige var underbar. Det var knappa 8 grader när vi kom fram men det värmdes upp under veckorna och när jag åkte var det kring 30-gradersstrecket. Första veckan var ganska lat. Adrian var med så vi tog fram Kubb spelet, köpte godis, shoppade i Luleå (ja, inte jag då), åt Daim-glass, åt en massa mat och gick ut en kväll med Hanna och Ame. Efter att A åkt blev det fullt upp.
Jag hängde med Lukas, träffade mormor, farmor, kusin Sandra, morfar. Träffade Hanna och Ida vilket var jättekul och alldeles för länge sedan. Felicia gick på bal och tog studenten och det gjorde även Towe då fick man chansen att träffa sina brorsor en stund. Jag hann med nästan-bad på Sandnäset, middagar utomhus och skvaller på altanen i "midnattssolen" med myggen. Och en massa godispåsar. Det var nästan som att Norrbotten försökte locka tillbaka mig. Men bara nästan.
Sen jag kommit tillbaka till London har jag hunnit vara upp en sväng med A till Liverpool där han hade en arbetsintervju. I torsdags åkte jag till familjen i västra London. Mamman skulle på läkarkontroll på fredagen så jag hoppade in som barnvakt. Första gången med både lilltjejen (O) och pojken utan att känna till deras vanor så jag fick köra efter mammans anvisningar. Jag hade fått varning om att O skulle vara lite tricky men hon var en dröm! Lite förvånad var hon nog på morgonen men efter vi lämnat av storebror och kommit tillbaka hem satt hon och skrattade och snackade och dansade. Inte en enda tår fick vi se. Det känns skönt inför kommande 3 månaderna!
Idag hade A skaffat biljetter till baletten Romeo & Juliet. Han höll på att somna och sa "Aldrig mera" men jag tyckte den var jättebra. Fantastiska dansare.
| | Kommentera
Upp