Indian summer

När man är instängd på universitetet hela dagarna så kommer sommaren tillbaka. Men idag är jag åtminstone ledig så ut ska jag!
Allmänt | | Kommentera

I Chester

Usch så fort tiden går! Sista arbetsdagen var lugn och gick fort fram. Lämnade av J på morgonen och handlade som vanligt med O i barnvagnen. Sedan lek i parken och hem för sovstund. Nya nannyn fick lägga och väcka henne - åh vad jag ville göra det själv! Hon vaknar vanligtvis med ett leende men denna dag grät hon igen och gjorde det ett bra tag men nannyn lyckades underhålla henne så småningom och efter ett tag började hon låta som sig själv igen. (Jag stod och strykte kläder vid baby monitorn he-he).


Konstigt nog gick jag och önskade att jag fick jobba som vanligt när nannyn matade O och hämtade upp J från skolan. På eftermiddagen var det lugnt, jag förberedde middagen medans O sov och J lekte. Sedan kom F och L över för lek och middag och jag fick säga hej då till deras nanny och pappa. På kvällen gav jag presenter till barnen och fick ett jättefint silverarmband från dem. Sedan åkte vi i nybilen till en thairestaurang med J i pyjamas och köpte middag som vi åt när barnen sov. Jag fick förlovnings/inflyttningspresenter från föräldrarna: lyxigt sängpåslakan och salt och pepparkvarn. Sedan blev det packning och sängen. På lördag morgon städade jag och packade det sista. Sade hej då till O som gick och lade sig och satt med J i köket. Fick ett kort och "avgångsbonus" (!!) innan J och M skjutsade mig till stationen. Det var jobbigt att säga hej då men tårarna kom inte förräns på tåget. Usch, de växer ju så fort! O har precis börjat kommunicera mera och upprepar allt man säger. J är supergullig när man sitter och leker med honom och har varit väldigt kram (och puss!) go' den här sommaren.


Men idag startade terminen igen. Jag spenderar några dagar med år 1 på MPharm den här veckan innan lektionerna börjar på allvar nästa vecka. Det känns ganska bra att vara tillbaka, men schemat är fulltspäckat och det kommer bli tufft i år tror jag! Nu: packa upp lite mera.
Allmänt | | Kommentera

Slutspurt.

Plötsligt är det sista arbetsdagen imorgon! Jag längtar men det känns jobbigt att säga hej då.
Idag började nya nannyn. Det är oväntat svårt att överlåta saker till henne emellanåt. Jag vill göra allt istället, mitt jobb ju! O sprang efter mig och grät så fort jag reste mig upp eller gick ut ur rummet. Efter sovstunden väckte nannyn henne medans jag var på nedervåningen. O grät och grät och grät vilket gjorde det jättesvårt att inte springa upp och ta över. När de kom ner kom hon till mig och gav nannyn en sur blick. (Fast det är ganska skönt att känna sig omtyckt!). Ikväll när jag skulle gå upp kom hon springande efter mig och ropade "Ajeee!", som jag misstänkt tidigare betytt Anneli och äntligen fick bekräftat. J hade sin första långa skoldag idag och var rätt så trött efteråt men var väldigt gullig. Det kommer bli svårt på lördag!
Igår var jag väldigt trött och hade lätt kunnat somna redan efter lunch. Men så kom grannen och frågade om jag kunde vara barnvakt. Klockan 23:30 kom jag i säng så imorse kl 7 var jag trött! Ikväll blir det packning och tidig kväll tror jag!
Allmänt | | Kommentera
Upp