Smekmånaden - Fun Day at Sea

Torsdagen spenderades ute på havet. Vi tog sovmorgon och efter frukosten gick vi och lade oss på deck. Där spenderade vi ganska många timmar. Drack lemonade och läste böcker. (The Shining blev bättre och bättre!). Vid poolen hölls en tävling i vem som hade hårigast bröst (!). Det upptäckte jag när jag kom gående och märkte att alla skrek och tjoade åt två (håriga!) killar som strippade av sig sina tröjor – finalisterna tydligen.

Vid lunchtid hade Lido Marketplace en Chocolate Extravaganza – vilket innebar att efterrättsbaren var förlängd och bestod av choklad i olika former. Jag blev lite smått exhalterad.

På kvällen var vi till comedy club igen. Och hade lika skoj igen. Den obekväma killen såg lite mindre obekväm ut och var lite roligare denna gång men hade inte så jättemånga nya skämt.

Ja, det hände inte så jättemycket spännande den dagen men vi hade det ganska mysigt ändå. Vi såg på solnedgången som vanligt. Adrian hade bokat massage i spat så jag satt och såg på ”Eat Pray Love” på deck under tiden.

Handdukskonst: Eh?

 
Allmänt | |
Upp