On the Wild Side

Här flyger dagarna förbi och skolan börjar igen om två veckor. Känns inte så jättefarligt, börjar känna mig lite redo. Typ. 
 
Igår hade vi bokat en tre-timmarstur med kanot och lunch på Dee River här i Chester men när vi kom fram upptäckte vi och en fransman att turen blivit inställd och mailet hade inte nått oss. Killen från företaget var dock snäll och erbjöd oss låna kajaker några timmar istället och boka om kanotturen till en annan dag. Så vi kom tillbaka en timme senare, hämtade upp en kajak var och for och paddlade iväg på egen hand på floden/älven. Vi paddlade omkring två timmar så var ganska mör när vi kom tillbaka, men det var lika underbart som förra gången. Det är verkligen kul att få se Chester från en annan vy och att paddla runt bland turbåtar med vinkande turister, och förbi restauranger längs med vattnet. Vid vattnet står även de lite "finare" husen i Chester; stora som hotell står de uppradade med stora trädgårdar och ett båthus vid varje gård; det är nog bästa stället att snoka på dem från.
 
Vi handlade lite kött till katterna igår och de har fått gnaga på ben och köttbitar. Alla tre morrar när de får ett ben och någon annan försöker komma åt det - inklusive mig! Kul att se den vilda sidan komma fram.
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp